Menu

Engineering van elektrotechnische systemen

Engitech Systems ontwerpt en bouwt complete elektrotechnische systemen, specifiek gericht op bedieningspanelen. Dat kan vanaf enkel een idee of schets, maar we ontwikkelen ook systemen op basis van compleet uitgewerkte tekeningen met benoemde functies en specificaties die de klant indient.

Totaalaanpak

Bij Engitech Systems kunt u rekenen op een compleet pakket aan engineeringsdiensten. Bovendien zijn wij ook in te zetten voor de projectcoördinatie wat betreft inkoop, installatie en het beheer van de systemen, zowel op locatie als op afstand. Heeft u een verouderd proces- of aandrijfsysteem in bedrijf, dan zorgen wij voor de migratie van alle schakelkasten en gekoppelde processen naar de nieuwste technieken. Deze regelen we nauwkeurig af volgens uw logistieke specificaties.

NEN en IEC normen

Alle regelinstallaties die we bouwen, voldoen aan de geldende NEN en IEC normen. Dit garandeert de veiligheid en duurzaamheid van de installatie, ook op lange termijn. Zo ontwikkelen we onder andere volgens de NEN-EN-IEC 60204 machinerichtlijn en de NEN-EN-IEC 61439 laagspanningsrichtlijn.

Industriële automatisering

Wij beschikken over veel ervaring binnen de industriële automatisering en machinebouw. Daarvoor leveren wij de onze panelen volgens de daarvoor geldende richtlijnen en certificatie, zoals volgens:

  • NEN-EN-IEC-60204-1.
  • UL norm.

Uitsluitend implementeren we hoogwaardige componenten die we afnemen via een betrouwbaar leveranciersnetwerk. Verder volgen onze engineers de nieuwste innovaties op de voet en passen deze technieken waar mogelijk toe zodat opdrachtgevers altijd over up-to-date systemen beschikken.

Vrijblijvend advies

Meer weten over onze aanpak of informeren naar specifieke engineering voor uw bedrijfsprocessen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met de specialist van Engitech Systems. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur via 06 – 180 383 95.

Neem contact met ons op