Menu

Paneelbouw

Engitech Systems is ruim 10 jaar technisch specialist in paneelbouw. Wij richten ons met name op productiebedrijven, machinebouwbedrijven, marine, offshore en watermanagementondernemingen, waarvoor we zowel elektrotechnische als pneumatische schakel- en besturingspanelen ontwerpen en bouwen. Voor ieder industrieel automatiseringsproject ontwikkelen wij geavanceerde maatwerk installaties, inclusief procesbesturingen, hard- en software engineering.

Onze aanpak

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het laten ontwerpen, ontwikkelen, installeren, inregelen en onderhouden van nieuwe besturingssystemen. Maar wij kunnen ook oudere schakelsystemen volledig vernieuwen en upgraden naar de nieuwste protocollen en besturingstechnologie. Wij bouwen panelen vanaf aangeleverde elektrische schema’s en nemen ook complete engineeringsprojecten op ons, waarbij we beheer- en procesinstallaties volledig uitwerken.

Bij Engitech Systems kunt u rekenen op

  • Totaalaanpak: ontwerp, ontwikkeling, hardware, software, installatie en onderhoud
  • Hoogwaardige kwaliteitssystemen, geldend volgens de geldende NEN en IEC normen
  • Flexibele en efficiënte aanpak
  • Hoge betrouwbaarheid van de systemen
  • Vlotte doorlooptijd en levering
  • Uitgebreide garantie op bouw & installatie

Kostenefficiënt & hoogkwalitatief maatwerk

Bij Engitech Systems beschikken we over een eigen werkplaats voor het ontwikkelen en testen van besturingspanelen en regelkasten. We werken zoveel mogelijk met standaardcomponenten en processen om de kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur te maximaliseren. Voor specifieke procesfunctionaliteiten ontwikkelen we daarop maatwerkprotocollen. Daarbij streven we altijd naar een kostenefficiënte productie.

Vlotte installatie en inregeling

Ook de complete installatie, inregeling en het daaropvolgende onderhoud kunnen wij verzorgen. Voor de inbedrijfstelling worden elektrische schema’s en protocollen eerst uitgebreid gecontroleerd, getest en indien nodig aangepast zodat deze aan de huidige NEN en IEC normen en veiligheidseisen voldoen. Heeft u een bestaande aandrijf-, bedienings- of proceskast en moeten daar onderdelen van worden vernieuwd, kunnen we ook advies uitbrengen over een efficiëntere optimalisatie.

Certificering

Wij hebben veel ervaring in de industriële automatisering. Het is daarom belangrijk dat wij beschikken over de juiste certificeringen en de panelen volgens de correcte richtlijnen opleveren. Engitech systems heeft ervaring met de volgende paneelbouw certificatie:

  • ATEX/IECEx
  • UL

Vrijblijvend advies

Weten wat wij in maatwerk voor uw productie en bestuursprocessen kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met de specialist van Engitech Systems. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur via 06 – 180 383 95

Neem contact met ons op