Menu

Over Engitech Systems

Engitech Systems bestaat ruim 1 jaar en is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van maatwerk bedieningspanelen en schakelsystemen. Afgelopen jaren hebben we een grote klantenkring opgebouwd binnen de marine, offshore, machinebouw, industrie en het watermanagement. Engineering zit ons in het bloed, maatwerk is onze grote kracht en we zetten onze tanden graag in technische uitdagingen!

Bevlogen team

Dagelijks werkt onze groep vaste ontwikkelexperts aan een breed scala aan opdrachten. Ieder heeft zijn specialisme in onder andere werktuigbouw, pneumatiek, robotisering, elektrotechniek, energietechniek en industriële automatisering. Om bedrijfsprocessen snel, nauwkeuring en storingsvrij te laten verlopen, streven we ernaar om procesregelingen naar een hoger niveau te tillen, ook wat betreft kostenreductie, Co2 verlaging en gebruiksvriendelijkheid. Dat doen we door de implementatie van maatwerk ontwikkelde regelsystemen en componenten, inclusief de benodigde hard- en software.

Van ontwerp tot inregeling

Bij iedere opdracht die we oppakken denken we graag met opdrachtgevers mee. We kunnen enkele onderdelen uitvoeren, zoals panelenbouw op basis van een aangeleverde tekening plus specificaties, maar het is ook mogelijk door ons het complete ontwerp plus de installatie en inregeling te laten uitvoeren. Voordeel; opdrachtgevers hebben te maken met slechts 1 partij, de communicatielijnen zijn kort en door de verhoogde betrokkenheid bij uw bedrijf kan Engitech Systems precies de vinger leggen op procesonderdelen die nu of in de toekomst aanscherping behoeven.

Innovatie

Bij Engitech Systems kijken we niet alleen naar nu, maar ook de langere termijn. Daarom volgen we de ontwikkelingen binnen onze branche op de voet en houden onze kennis up-to-date. Verder vormen gebruiksveiligheid en levensduur bij ons belangrijke aspecten, waarbij we het liefst zo ontwikkelen dat systemen het minst onderhoud behoeven. Net als de NEN en IEC normen waar onze regelsystemen standaard aan voldoen. Verder schromen we niet voor wat experimenten en werken samen met innovatieve partijen voor de optimalisatie van onze installaties en panelen.

Vrijblijvend advies

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met de specialist van Engitech Systems. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur via 06 – 180 383 95.

Neem contact met ons op